fbpx

Unelmoitko urasta vaikuttajana? Oletko valmis muuttamaan ”somettamisen” ihan oikeaksi bisnekseksi? 

Jos vastasit kyllä, olet oikeassa paikassa! 🚀

Vaikuttaja-Akatamia toivottaa tervetulleeksi niin vaikuttajan ammatista haaveilevat sisällöntuottajat kuin henkilöbrändiä rakentavat yrittäjät! Eli jos tavoitteesi on muuttaa sun some-tekeminen menestyväksi liiketoiminnaksi, Vaikuttaja-Akatemia on sua varten!

Vaikuttaja-Akatemiassa opit luomaan itsellesi menestyvän vaikuttajabrändin, joka edustaa sua juuri oikealla tavalla.

Opit kasvattamaan itsellesi aktiivisen ja sitoutuneen yleisön sekä tuottamaan sisältöä, jota sun yleisö janoaa lisää.

Opit luomaan some-tekemisestäsi kannattavaa liiketoimintaa.

Pääset osaksi Vaikuttaja-Akatemian VIP-yhteisöä!

Vaikuttaja-Akatemia on Jannika Julinin kehittämä verkkokoulutus sekä yhteisö, jonka tarkoitus on auttaa sua muuttamaan ”somettaminen” ihan oikeaksi liiketoiminnaksi. Koulutus ei ole rajattu tiettyihin some-kanaviin, mutta keskitymme eniten niihin kanaviin, jotka sillä hetkellä tarjoavat vaikuttajalle otollisimman alustan kasvattaa brändiä ja näkyvyyttä. Tällä hetkellä fokus on TikTokissa sekä Instagramissa.

Koulutusosiossa pääset luomaan itsellesi brändistrategian, joka nostaa kaiken some-tekemisesi seuraavalle tasolle. Lisäksi opit parhaat keinot kasvattaa seuraajamäärää ja näkyvyyttä sekä teet sometekemisestäsi tuottavaa.

Voit käydä koulutuksen omaan tahtiisi, mutta se on laadittu viiden (5) viikon pituiseksi – eteneminen tässä aikataulussa takaa yleensä parhaan tuloksen. Koulutus sisältää viikottaisia koulutusvideoita, kirjallista materiaalia sekä tehtäviä oman tekemisen kehittämiseen.

Viikko 1 - Perustan rakennus

Ensimmäisellä viikolla pureudumme sun brändin tukipilareihin sekä sisällön "punaiseen lankaan". Opit myös toimivimmat keinot kohdeyleisön määrittelyyn ja kysynnän kartoittamiseen.

Viikko 2 - Brändin kirkastaminen

Viikolla kaksi pääset kirkastamaan brändiäsi ja opit, kuinka voit vaikuttaa yleisösi tunnetiloihin ja mielikuviin. Pääset myös optimoimaan profiilisivusi vastaamaan brändiäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Viikko 3 - Sisällöntuotanto ja toimivan sisällön resepti

Koulutuksen kolmannella viikolla opit tuottamaan helposti, mutta säännöllisesti, juuri sun yleisöä kiinnostavaa sisältöä.

Viikko 4 - Seuraajamäärän kasvattaminen ja yhteisön muodostaminen

Neljännellä viikolla pääset kasvattamaan seuraajamääriäsi toden teolla ja opit, miksi yhteisön muodostuminen on avaintekijä kasvuun!

Viikko 5 - Tienaaminen somessa (myynti, yritysyhteistyöt ja affiliate-markkinointi)

Viikolla viisi opit, kuinka saat muutettua oman some-tekemisesi kannattavaksi liiketoiminnaksi. Käymme läpi parhaat keinot tehdä myyntiä sekä saada yritysyhteistöitä. Lisäksi opit, kuinka yritysyhteistyöt todellisuudessa tulisi hinnoitella!

Elinikäinen jäsenyys Vaikuttaja-Akatemian VIP-yhteisössä!

Vaikka vaikuttajan työ on julkista, on se myös yksinäistä. Harva ymmärtää työsi vaatimuksia ja ongelmatilanteissa tukea ja neuvoa on vaikea löytää. Vaikuttaja-Akatemialaisena et jää yksin! Saat jäsenyyden yhteisöömme, josta löydät samanhenkisiä ihmisiä, tukea, neuvoja sekä parhaimmat somevinkit! Vaikuttaja-Akatemialaisena saat myös etuja yhteistyökumppaniemme tuotteista/palveluista sekä järjestämistämme tapahtumista ja koulutuksista.
*Yhteisöön kuulumisen edellytys on yhteisön sääntöjen noudattaminen.

Onko Vaikuttaja-Akatemia sulle oikea koulutus?

Olet sisällöntuottaja, jonka tavoitteena on luoda uraa somevaikuttajana tai olet yrittäjä rakentamassa henkilöbrändiä.

Tuotat jo aktiivisesti sisältöä TikTokissa ja/tai Instagramissa, ja sulla on jo jonkin verran seuraajia/kokemusta somessa toimimisesta.

Olet valmis tekemään työtä menestymisesi eteen, mutta et oikein tiedä, mitä tarkalleen ottaen pitäisi tehdä.

Haluat pysyä alan aallonharjalla ja saada aina tuoreimmat tiedot liittyen eri some-kanaviin sekä muut VIP-yhteisömme edut!

Valmentajasi

Olen Jannika "CJ" Julin, intohimoinen some-markkinoinnin ja henkilöbrändäyksen puolestapuhuja, yrittäjä, vaikuttaja ja kouluttaja. 

Autan työkseni yrittäjiä ja vaikuttajia luomaan menestyvää liiketoimintaa  sosiaalisen median avulla. Olen auttanut kasvattamaan lukuisten brändien orgaanista somenäkyvyyttä tyhjästä kymmeniin tuhansiin seuraajiin asti. Omien kanavieni kautta tavoitan kuukausittain satojatuhansia silmäpareja.

Vaikuttaja-Akatemiaan olen koonnut osaamiseni helposti omaksuttavaan pakettiin. Keskusteluryhmässämme jaan vinkkejä sekä tuoreinta tietoa liittyen someen ja some-markkinointiin. Hyppää mukaan ja lähdetään yhdessä tekemään haaveista totta!

Hyppää mukaan alla olevasta linkistä!

Hinta 199€ (sis. alv 24%)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn