fbpx

Myynti kasvuun
TikTokilla

Myynti kasvuun TikTokilla -kurssi on selkeä ja tiivis verkkokoulutus mikro- ja pienyrittäjille (B2C), jossa opit kaiken tarvittavan, mitä yrittäjän tulee tietää TikTokista sekä lyhytvideoiden teosta TikTokiin (sekä Instagram Reelsiin sekä Youtube Shortsiin).

Opetan sinulle konkreettisten esimerkkien kautta, minkälaisia videoita yrittäjän kannattaa TikTokiin tehdä, sekä taklaan yleisimmät haasteet, joita yrittäjillä on videoiden tekoon liittyen.

Koulutus on ensisijaisesti tarkoitettu kuluttajabrändeille, jotka myyvät konkreettisia tuotteita tai palveluja (tuotebrändit, kauppiaat ja verkkokauppiaat, kauneusalan yrittäjät, ravitsemus – ja ravintola-alan yrittäjät jne.). Jos olet asiantuntijayrittäjä tai vaikuttaja ja tavoitteesi on rakentaa menestyvä henkilöbrändi, tsekkaa Vaikuttaja-Akatemia.

Koulutus koostuu kolmesta osiosta, joista jokainen sisältää 1-3 koulutusvideota sekä kirjallisen koulutusmateriaalin. Voit käydä koulutuksen omaan tahtiisi.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

Perusteet kuntoon: Mitä yrittäjän tulee tietää TikTokista?

Opit kaikki perusasiat, mitä yrittäjän tulee tietää TikTokista ja TikTokissa toimimisesta.

Näin teet myyvää sisältöä TikTokiin (+ Instagram Reelsiin ja Youtube Shortsiin)

Opetan sinulle konkreettisten esimerkkien kautta, minkälainen sisältö toimii parhaiten eri toimialoilla sekä miten pystyt itse tehdä kohdeyleisöäsi kiinnostavia ja myyviä videoita helposti.

Näkyvyyden maksimoiminen, vaikuttajamarkkinointi ja mainonta

Tässä osiossa opit maksimoimaan TikTokin tarjoaman näkyvyyden.

Kouluttajasi

Olen Jannika Julin aka @cjinsight, some-markkinoinnin asiantuntija, yrittäjä, vaikuttaja ja kouluttaja. 

Olen auttanut kasvattamaan lukuisten brändien orgaanista somenäkyvyyttä tyhjästä kymmeniin tuhansiin seuraajiin asti. Omien kanavieni kautta tavoitan kuukausittain satojatuhansia silmäpareja.

Tästä koulutuksesta olen pyrkinyt tekemään mahdollisimman selkeän ja tiiviin tietopaketin, jossa keskitytään erityisesti TikTokin haltuunottoon ja lyhytvideoiden teon opetteluun.

129€ (sis. alv 24%)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn