fbpx

Koulutuksista sanottua

”Todella selkeä, monipuolinen ja kattava sisältö! Kouluttaja on mahtava tyyppi, joka motivoi ylittämään itsensä. Oli paras päätös ikinä lähteä mukaan. Olen täynnä inspiraatiota!”

Assi Jokivirta

Some-valmentaja, muusikko

”Ihana tsemppaava valmentaja, joka oikeasti perehtyy koulutettavien tavoitteisiin ja etsii keinoja päästä niihin.”

Satu Koskiniemi

Terapeutti, psyykkinen valmentaja

”Sain valmennuksesta todella paljon eväitä oman asiantuntijabrändini kirkastamiseen ja tukemiseen. Kurssi sai minut pohtimaan monelta kantilta omaa asiantuntijuuttani ja selkiyttämään omaa markkinointiani tehokkaammaksi ja paremmaksi. Valmennuksen henkilökohtainen tuki oli mieletöntä. Kiitos Janni!”

Anni Kainulainen

Some-valmentaja, kauneusalan yrittäjä

”Kurssi oli selkeästi toteutettu ja täynnä arvokasta tietoa brändäyksestä. Tehtävät pistivät miettimään oman tekemisen peruskysymyksiä. Kurssin anti oli kullan arvoista oman brändin kehittämiselle. Suosittelen lämpimästi kaikille brändäyksestä ja oman yrityksen kehittämisestä kiinnostuneille.”

Hanna Amanda

Markkinointiassistentti, bloggaaja

”Koulutus antoi minulle valtavasti työkaluja some-sisällöntuottoon juuri kohderyhmääni varten. Pidin koulutuksen hyvästä kokonaisuudesta, jossa käytiin step-by-step kaikki olennaiset asiat yrityksen sometoimintaan liittyen. Plussana ehdottomasti mahdollisuus henkilökohtaiseen ohjaukseen ja mahdollisuus kysyä vinkkejä just oman sometoiminnan kehittämiseen. Koulutuksessa selviää, ettei seuraajamäärä ole ollennaisin asia, mutta koulutuksen avulla opin tunnistamaan kohderyhmäni ja tuottamaan juuri heille sisältöä, jonka ansiosta seuraajamääräni kasvoi 1/3.”

Iiris Maalo

Kouluttaja ja sisällöntuottaja

”Kurssi on todella kattava paketti asiantuntijayrittäjälle, joka haluaa kehittyä ja kehittää brändiään. Kurssin pitkä kesto saa asiat muovautumaan kokonaisuudeksi, joka on paitsi sisällöllisesti erittäin hyvä ja laaja, myös henkilökohtainen. On mielettömän arvokasta saada ihan henkilökohtaista ohjausta siinä, miten asiat voisi tehdä ja kuinka voi kehittyä. Janni valaa uskoa ja kertoo miten on mahdollista menestyä – hän antaa välineet siihen, että pystyn tekemään yritystoiminnastani kannattavaa. Jos jotain ei ymmärrä, asiaan saa neuvoja kunnes kaikki on selvää. Suosittelen lämpimästi sinulle, joka haluat kehittyä siinä mitä teet ja tehdä toiminnastasi pitkällä tähtäimellä menestyvää.”

Greta Rossi

Doula Greta

”Kurssi on tuhti paketti, josta saa todella hyvät eväät somessa toimimiseen. Kurssin käytyä sisällön tuottamiseni on muuttunut selkeämmäksi, varmemmaksi ja rennommaksi.
Olen oppinut löytämään omaa kohderyhmää paremmin, ja saanut luotua suhdetta yleisöön aivan toisella tavalla kuin aikaisemmin. Myös tilastot ovat selkeästi parantuneet kurssin aikana!
Kurssi on selkeä kokonaisuus, missä edetään yhdessä askel askeleelta eteenpäin. Valmentajana Jannika on super innostava, ja henkilökohtainen tuki on ollut ihan käänteentekevä juttu omaan tekemiseen. Kiitos!”

Vuokko

Bloggaaja

”Ihan mahtava koulutus joka ylitti odotukset! Kouluttaja oli innostava ja asiantunteva. Parasta oli selkeät materiaalit, henkilökohtainen mentorointi sekä konkreettiset neuvot, joiden hyödyt näkyy jo nyt somessa ja myynneissä!”

Mette

Nu Skin Edustaja

”Iloinen ja energinen kouluttaja. Omistautuminen asialle näkyi. Brändistrategian kirkastaminen erittäin hyvä, kattava osio ja hyödyllinen osio. Kouluttaja laittoi valmennukseen osallistujat haastamaan itsensä vaikeissa asioissa.
Hanna, tuleva yrittäjä”

Hanna

Tuleva yrittäjä

”Kiitos ihan mielettömästä kurssista! 💥 Opin kuukauden sisään enemmän kun viimeisen vuoden aikana!”

Anonyymi

”Voiko sosiaalisen median käytön opettelu olla kivaa ja koukuttavaa.
Kyllä voi, opiskelu on helppoa ja hauskaa Jannikan selkeillä ohjeilla ja mikä parasta niin henkilökohtainen palaute jokaiselta viikolta auttoi löytämään oman punaisen langan sosiaalisen median käyttöön😁

Kaisa

Yrittäjä

”Yrittäjä ole vaikuttaja -verkkovalmennus auttoi keskittymään ydinkysymyksiin kenelle, keneltä, miten ja mitä, jotka somessa oli jääneet täysin toissijaiseksi. Nyt jokainen somekanava on määritelty, joka auttaa yrittäjä ajanhallinnassa.”

Antti Taipale

Viihdetaiteilija

”Suosittelen tätä kurssia kaikille, jotka haluavat kehittää omaa ja yrityksen brändiä. Jannika on aivan mahtava! Käytännöllisiä ohjeita ja henkilökohtaista tukea juuri sinulle sun tarpeeseen ja opit katsomaan omaa toimintaasi uusin silmin. Annan täydet 5 tähteä!”

Linda Nilsson

Yrittäjä