fbpx

TikTokkaajan käsikirja 2021 on täällä!

22.12.2020

Tämän vuoden aikana TikTok todella lunasti paikkansa suurimpien somealustojen joukosta. Se on vuoden 2020 ladatuin mobiilisovellus ja näin ollen ohitti kärkisijoja pitkään hallinneen Facebookin.


Yrittäjille ja sisällöntuottajille TikTok on ehdottomasti paras kanava rakentaa tunnettuvuutta ja brändiä. Erityisesti suomalaisen sisällön suhteen kysyntää on vielä reilusti enemmän kuin tarjontaa, mikä tarkoittaa, että mahdollisuus laajaan orgaaniseen näkyvyyteen ja nopeaan kasvuun on todella suuri! Jos et siis vielä ole ottanut TikTokia haltuun, kannattaa se tehdä nyt! 


Moni kuitenkin kokee TikTokin haltuun ottamisen haastavaksi, koska kanavana se on hyvin erilainen kuin esim. Instagram. Samaan aikaan moni jo TikTokissa mainetta niittänyt vaikuttaja hapuilee näkyvyytensä kaupallistamisen kanssa, koska mm. vaikuttajamarkkinoinnin hinnoittelu TikTokissa on koettu haastavaksi ja hinnoittelun standardit ovat alkaneet vakiintua vasta tämän vuoden aikana. Tästä syystä olen saanut lukuisia pyyntöjä niin asiakkailtani kuin yleisöltäni, että koostaisin kaiken oleellisen tiedon TikTokiin liittyen selkeäksi oppaaksi. Nyt voin ilokseni ilmoittaa, että TikTokkaajan käsikirja 2021 on täällä!

Tähän digitaaliseen oppaaseen olen koonnut sinulle kaiken tarvittavan tiedon, jota tarvitset menestyäksesi TikTokkaajana! Oppaasta löydät perustiedot TikTokin ja sen algoritmin toiminnasta, henkilöbrändin rakentamisesta sekä siitä, kuinka voit tienata TikTokissa. Opit mm. mitkä tekijät vaikuttavat videon näkyvyyteen, kuinka kaupalliset yhteistyöt hinnoitellaan TikTokissa, kuinka niitä saa sekä paljon muuta!


Oppaan hinta on 15€ ja voit ladata omasi TÄÄLTÄ tai alla olevan linkin kautta! Hauskaa TikTokkaamista!


Jannika Julin  // @cj.janni